Як приготувати весняний салат з молодої капусти і овочів

20 квітня 2018, 16:45
Цей легкий і смачний салат можна подавати з запеченим на грилі м'ясом

Салат з капусти. Фото: pixabay.com

Салат зі свіжої капусти з овочами і дієтичної заправкою – чудовий варіант для тих, хто стежить за фігурою. 

Весняний салат з овочів

Реклама

 Складові: 

Для салату: 

  • 1 пучок салатного листя
  • 1/6 качана молодої капусти
  • 1/6 качана червоної капусти
  • 1 морква
  • 1 болгарський перець
  • 2-3 огірка
  • жменю помідорів чері різних кольорів

Для заправки: 

Реклама
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. лимонного соку або винного оцту
  • 1 ст.л. рідкого меду
  • сіль, мелений перець
  • сушені прованські трави
  • Салати з капусти: ТОП-5 найбільш смачних і корисних

Рецепт приготування: 

  1. Салатні листя замочити в холодній воді на півгодини. Обсушити і порвати руками.
  2. Капусту помити і тоненько нашаткувати.
  3. Молоду моркву почистити, помити і натерти на середній тертці.
  4. Болгарський перець очистити від серцевини і насіння, нарізати смужками.
  5. Огірок помити і очистити від шкірки, нарізати тонкими кружальцями. 
  6. Помідори черрі розрізати навпіл.
  7. Викласти всі інгредієнти салату на велику плоску тарілку.
  8. Для заправки змішати оливкове масло, лимонний сік і рідкий мед. Приправити до смаку і полити салат.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати весняний суп з картоплі і черемші. Ми також ділилися кращими рецептами приготування хумуса. Крім цього, ми розповідали, як приготувати суп із редису

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:

Реклама