Як приготувати торт з сирним суфле

29 травня 2020, 16:09
Рецепт смачного домашнього торта без випічки

Сирний торт з суфле

Сирне суфле можна подавати як самостійний десерт, а можна використовувати як начинку для торта. Ми радимо зробити смачний домашній чізкейк з суфле з сиру і апельсиновим желе. Такий десерт ідеальний для літа.

За бажанням ви можете не просто охолодити основу, а підпекти її в духовці протягом 10-15 хвилин. Так вона стане хрусткою і буде цікаво контрастувати з ніжною сирною начинкою.

Реклама

Торт-суфле сирний

Сирний торт з суфле

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 237 ккал на 100 г

Складові:

  • 240 г цукрового печива
  • 100 г вершкового масла
  • 200 г цукру
  • 400 г м'якого сиру
  • 500 мл вершків 10%
  • 2 ст.л. вершків 40%
  • Щіпка ваніліну
  • 20 г желатину
  • 1 пакетик прозорого желе для торта
  • 1 стакан апельсинового соку

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Печиво подрібнити в крихту і перемішати з розтопленим маслом. Викласти в форму для випічки, розрівняти лопаткою і поставити в холодильник.
  2. Щоб зробити сирне суфле для торта, в миску помістити дві пачки сиру, цукор, вершки і ванілін. Збити міксером або блендером.
  3. За інструкцією розвести в склянці желатин і додати в сирну масу. Збити ще раз.
  4. Дістати основу з печива і вилити зверху сирну масу. Поставити в холодильник, поки суміш трохи не загусне.
  5. Желе для торта приготувати на основі апельсинового соку за інструкцією на упаковці і залити торт. Можна прикрасити фруктами. Потім поставити в холодильник на 3-4 години.

Корисна порада

Для основи замість печива можна спекти простий бісквіт, але тільки обов'язково тонкий.

Дивіться відео, як вибрати смачний сир:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити шоколадно-сирний торт з суфле . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом торта з сирним суфле і вишнею .