Як приготувати сирні палички у фритюрі

9 квітня 2020, 16:00
Сирні палички – ідеальна гаряча закуска до пива

Сирні палички у фритюрі

Сирні палички – це проста, але дуже смачна гаряча закуска. Їх готують з брусків моцарели або твердого сиру, обсмажуючи у фритюрі.

Ми рекомендуємо подавати сирні палички з пивом, зеленню і будь-якими соусами на ваш смак.

Реклама

Сирні палички у фритюрі

Сирні палички у фритюрі

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 563 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 400 г твердого сиру або моцарели
  • 3 яйця
  • Рослинна олія без запаху – для фритюру
  • 200 г пшеничного борошна
  • 100 г панірувальних сухарів

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Розбити яйця в миску і збити їх вінчиком.
  2. В одну тарілку насипати борошно, а в ще одну – панірувальні сухарі.
  3. Твердий сир нарізати брусочками шириною приблизно 1 см і довжиною 9 см.
  4. Розігріти рослинну олію в сковороді з товстим дном.
  5. Занурити брусочки сиру по одному в яйце і обваляти в борошні. Потім знову занурити в яйце і обваляти в панірувальних сухарях.
  6. Коли масло в сковороді добре нагріється, викласти туди шматочки сиру так, щоб вони були повністю покриті олією.
  7. Смажити сир у фритюрі потрібно всього кілька хвилин, кляр повинен лише злегка підрум'яниться. Якщо ви перетримаєте, то сир розплавиться і витече.
  8. Подавати сирні палички гарячими.

На замітку

Після приготування обов'язково перекладіть сирні палички на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб вбрався зайвий жир.

Дивіться відео, як приготувати курячі крильця барбекю:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами хрустких крилець до пива. Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити сирні нагетси.