Як приготувати сирні палички з дорблю і чебрецем

13 липня 2020, 15:51
Простий рецепт хлібних паличок з блакитним сиром і пряними травами

Сирні палички

Розсипчасті, хрусткі сирні палички з блакитним сиром і чебрецем – випічка для справжніх гурманів. Вони добре поєднуються з пивом і легким вином, їх можна подавати з першими стравами, замінюючи хліб, різноманітні булочки і коржики. Сирні палички гарні і як доповнення до чаю, кави та інших гарячих напоїв.

Палички з блакитним сиром і чебрецем

Реклама

Сирні палички

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 412 ккал на 100 г

Складові:

  • 100 г борошна
  • 1 ч.л. сушеного чебрецю
  • 100 г холодного масла, нарізаного
  • 100 г блакитного сиру, розкришеного
  • 1 яєчний жовток
  • Морська сіль

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Борошно і чебрець насипати в кухонний комбайн. Додати масло і збити в крихту. Потім додати сир і жовток, збивати, поки тісто не почне збиратися навколо ножів.
  2. Замісити тісто і розкачати його на присипаній борошном поверхні в пласт товщиною 0,5 см.
  3. Розрізати на смужки 0,5 на 9 см.
  4. Викласти на застелене пергаментом деко, присипати морською сіллю. Випікати при 200 ºС близько 15 хвилин.

Як подавати сирні палички

Остудити, подавати разом зі світлим пивом, білим вином або соусами діп.

Дивіться відео, як вибрати сир з пліснявою:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами хрустких крилець до пива . Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити сирні нагетси .