Як приготувати шведський яблучний пиріг з горіхами

20 вересня 2018, 15:59
Ароматний домашній пиріг з корицею

Пиріг з яблуками і горіхами Фото: pixabay.com

Цей осінній пиріг готується за лічені хвилини: вам потрібно буде лише перемішати усі інгредієнти для тіста і залити отриманою сумішшю нарізані яблука.

Яблучно-горіховий пиріг по-шведськи

Реклама

Для начинки:

  • 2 1/2 чашки очищених і нарізаних яблук
  • 1 ч.л. кориці
  • 1 ст.л. цукру

Для тіста:

  • 1 чашка цукру
  • 3/4 чашки (170 г) розтопленого вершкового масла
  • 1/2 чашки нарізаних волоських горіхів або горіхів пекан
  • 1 чашка борошна
  • 1 яйце, злегка збите виделкою
  • дрібка солі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Духовку розігріти до 175 С. Форму для випікання застелити пергаментним папером.
  2. Викласти на дно форми нарізані яблука. Посипати зверху меленою корицею і цукром.
  3. Для тіста у мисці змішати цукор і розтоплене вершкове масло. Додати горіхи, борошно, яйце і сіль.
  4. Вилити суміш на яблука.
  5. Випікати протягом години, доки пиріг не підрум'яниться. Перед подачею остудити.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом яблучного штруделя. Ми також писали, як приготувати яблучний штрудель з лаваша. Крім цього, ми розповідали, як спекти пісний яблучний пиріг.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:

Реклама