Шаурма з куркою та авокадо
Шаурму можна перетворити на корисну страву, якщо приготувати її самостійно. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити шаурму на грилі з запеченим курчам, авокадо і овочами. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.
Шаурма на грилі
Шаурма з куркою та авокадо
Час приготування:
- 45 хвилин
Складові:
- 1 курча
- 1 помідор
- 1 червона цибулина
- 1 авокадо
- 1 пучок салату ромен
- 150 мл олії
- Круглий лаваш
- 1 лайм
- 1 чилі
- Сіль, перець
- Кінза
- Аніс
- Кориця
- Гвоздика
- Насіння кропу
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Роздавіть в ступці спеції: перець горошком, аніс, гвоздику, кріп і корицю. Додайте олію і сіль.
- Візьміть курча і натріть його сумішшю спецій. Поставте запікатися на гриль в формі-решітці.
- Поки курча запікається, наріжте всі інші інгредієнти: цибулю, помідор, авокадо, перець чилі. Побризкайте соком лайма авокадо.
- Коли курча буде готове, розділіть його на шматочки.
- Загорніть всі інгредієнти в лаваш або коржі тортілья.
Як почистити авокадо
Розріжте фрукт навпіл, видаліть кісточку. Візьміть ложку і відокремте м'якоть від шкірки.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом шаурми з ковбасою, сиром і овочами.