Як приготувати шаурму на грилі: покроковий рецепт від Григорія Германа

17 липня 2020, 12:48
Рецепт шаурми в мексиканському стилі з куркою, авокадо і помідорами

Шаурма з куркою та авокадо

Шаурму можна перетворити на корисну страву, якщо приготувати її самостійно. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити шаурму на грилі з запеченим курчам, авокадо і овочами. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Шаурма на грилі

Реклама

Шаурма з куркою та авокадо

Час приготування:

  • 45 хвилин

Складові:

Реклама
  • 1 курча
  • 1 помідор
  • 1 червона цибулина
  • 1 авокадо
  • 1 пучок салату ромен
  • 150 мл олії
  • Круглий лаваш
  • 1 лайм
  • 1 чилі
  • Сіль, перець
  • Кінза
  • Аніс
  • Кориця
  • Гвоздика
  • Насіння кропу

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Роздавіть в ступці спеції: перець горошком, аніс, гвоздику, кріп і корицю. Додайте олію і сіль.
  2. Візьміть курча і натріть його сумішшю спецій. Поставте запікатися на гриль в формі-решітці.
  3. Поки курча запікається, наріжте всі інші інгредієнти: цибулю, помідор, авокадо, перець чилі. Побризкайте соком лайма авокадо.
  4. Коли курча буде готове, розділіть його на шматочки.
  5. Загорніть всі інгредієнти в лаваш або коржі тортілья.

Як почистити авокадо

Реклама

Розріжте фрукт навпіл, видаліть кісточку. Візьміть ложку і відокремте м'якоть від шкірки.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом шаурми з ковбасою, сиром і овочами.