Як приготувати салат з буряка з стручковою квасолею і яблуком

30 січня 2020, 15:42
Рецепт корисного бурякового салату

Козероги - це всілякі салати з буряком з додаванням козячого сиру

Салат з відвареного буряка з зеленої стручкової квасолею, корнішонами і яблуками – простий, ситний і смачний. Крім цього, він багатий вітамінами і клітковиною, корисною для травлення .

Дивіться відео, як готувати і зберігати салати:

Реклама

Читайте також:

Буряковий салат з квасолею, огірками і яблуком

Реклама

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 82 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 300 г вареного буряка
  • 170 г корнішонів
  • 300 г готової стручкової квасолі
  • 1 зелене яблуко
  • 100 г салатного листя
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 2 ст. л. каперсів
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Буряк очистіть і наріжте кубиками.
  2. Яблуко наріжте тонкою соломкою. Можна зі шкіркою, можна – без. Мариновані огірки поріжте кружечками.
  3. Змішайте буряк, квасоля, огірки та яблука.
  4. Викладіть на тарілку листя салату, зверху – суміш з овочів. Посоліть за смаком.
  5. Заправте оливковою олією і посипте каперсами.

Корисна порада

Стручкову квасолю для салату можна відварити, приготувати на пару або посмажити на сковороді.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати бурякові млинці з цільнозерновий борошна. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з буряка з куркою та горіхами .