Курячий салат. Фото: pixabay.com
Легкий салат із зелені, курячого філе, помідорів чері, кукурудзи і маслин з грінками прикрасить будь-який святковий стіл.
Салат з курки: рецепт
Інгредієнти:
- рукола – маленький пучок
- салат-латук – маленький пучок
- куряче філе – 1 шт.
- помідори черрі – жменя
- грінки – жменя
- маслини без кісточок – жменя
- консервована кукурудза – 2 ст.л.
- заправка для салату Цезар – кілька ложок
- тертий пармезан – за бажанням
Рецепт приготування:
1. Куряче філе запекти, посмажити або відварити в спеціях.
2. Остудити і нарізати кубиками.
3. Хліб без кірок нарізати кубиками, підсушити в духовці або на сковороді.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Зелень замочити в холодній воді на півгодини, щоб прибрати гіркоту, обсушити.
5. Маслини нарізати кружечками.
6. Викласти салатні листя на тарілку, зверху розкласти кукурудзу, помідори черрі, маслини, курку і грінки.
7. Полити блюдо заправкою для салату Цезар і за бажанням посипати тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом салату з курки в мексиканському стилі.
Дивіться відео, як приготувати іспанську картопляну тортилью: