Як приготувати салат з курки з кукурудзою

12 січня 2018, 11:38
Для заправки можна використовувати соус "Цезар", майонез або оливкове масло

Курячий салат. Фото: pixabay.com

Легкий салат із зелені, курячого філе, помідорів чері, кукурудзи і маслин з грінками прикрасить будь-який святковий стіл.

Салат з курки: рецепт

Реклама

Інгредієнти:

  • рукола – маленький пучок
  • салат-латук – маленький пучок
  • куряче філе – 1 шт.
  • помідори черрі – жменя
  • грінки – жменя
  • маслини без кісточок – жменя
  • консервована кукурудза – 2 ст.л.
  • заправка для салату Цезар – кілька ложок
  • тертий пармезан – за бажанням

Рецепт приготування:

1. Куряче філе запекти, посмажити або відварити в спеціях.

Реклама

2. Остудити і нарізати кубиками.

3. Хліб без кірок нарізати кубиками, підсушити в духовці або на сковороді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

4. Зелень замочити в холодній воді на півгодини, щоб прибрати гіркоту, обсушити.

5. Маслини нарізати кружечками.

6. Викласти салатні листя на тарілку, зверху розкласти кукурудзу, помідори черрі, маслини, курку і грінки.

7. Полити блюдо заправкою для салату Цезар і за бажанням посипати тертим пармезаном.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом салату з курки в мексиканському стилі.

Дивіться відео, як приготувати іспанську картопляну тортилью: