Як приготувати рибний бургер на грилі: покроковий рецепт від Григорія Германа

23 липня 2020, 12:28
Рецепт незвичайного бургера зі скумбрією і соусом тартар

Скумбрія на грилі / Фото: Скріншот із відео

Смачний домашній бургер можна приготувати не тільки з яловичиною, а й з рибою. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити бургер на грилі зі скумбрією, соусом тартар та свіжими овочами. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Бургер зі скумбрією

Реклама

Скумбрія на грилі / Фото: Скріншот із відео

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

Реклама
  • 1 скумбрія
  • 1 червона цибулина
  • 100 г гірчиці в зернах
  • пряні трави
  • 1 качан салату ромен
  • вершкове масло
  • 2 солоні огірки
  • 1 свіжий огірок
  • 100 г олії
  • 100 г сметани
  • 100 г майонезу
  • 1 лимон
  • 2 булочки для бургера

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте скумбрію і відокремте філе. Натріть його олією і перцем. Обсмажте філе на грилі.
  2. Змішайте сметану, майонез і гірчицю. Додайте перець, пряні трави, подрібнений солоний огірок.
  3. Розріжте булочки навпіл, змастіть маслом і підрум'яньте на грилі.
  4. Червону цибулю наріжте тонкими кільцями, подрібніть листя салату і свіжий огірок.

Як подавати страву

Реклама

Зберіть бургер. Намажте нижню частину булочки соусом, додайте рибу (її можна скропити лимонним соком), цибулю, листя салату і огірок. Накрийте другою частиною булочки.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ідеальні булочки для бургерів. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом пісного бургера з нутовой котлетою.