Як приготувати роли "Філадельфія" в домашніх умовах

2 грудня 2019, 18:10
Покроковий рецепт одного з найпопулярніших видів суші

Для Овнів, які обожнюють перевірену класику і традиції, - "Філадельфія"

Роли "Філадельфія" були винайдені в США в 70-ті роки минулого століття. Ця страва отримала свою назву на честь популярного вершкового сиру.

Дивіться відео, як не потрапити в лікарню через суші:

Реклама

Ми покажемо, як приготувати такі роли на власній кухні. Щоб суші не розвалювалися і добре тримали форму, рис потрібно правильно відварити . До речі, лосось не обов'язково повинен бути зовні – залиште такий варіант подачі професійним сушистам.

Читайте також:

Реклама

Роли "Філадельфія"

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 141 ккал на 100 г

Інгредієнти на 4 порції:

  • 2 склянки готового рису для суші
  • 1/4 склянки рисового оцту (60 мл)
  • 4 листа норі
  • 115 г слабосоленого або копченого лосося
  • 115 г вершкового сиру
  • 1 маленький огірок, нарізаний на брусочки

Спосіб приготування:

  1. Приправте рис для суші оцтом, розмішайте і остудіть до кімнатної температури.
  2. На бамбуковий килимок покладіть один лист норі шорсткою стороною вгору.
  3. Намочіть руки, візьміть жменю рису і покладіть його на край норі. Рівномірно розподіліть рис по норі, не притискаючи його занадто сильно.
  4. На рис викладіть в ряд шматочки лосося, вершковий сир і брусочки огірка.
  5. Допомагаючи собі килимком, згорніть лист норі з начинкою в рулет. Надайте ролу круглу форму, щільно притискаючи килимок руками.
  6. Перенесіть рулет на обробну дошку і розріжте його на шість рівних частин.
  7. Подавайте готові роли разом з васабі і соєвим соусом.

Дивіться фото, як загортати роли "Філадельфія":

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому японська кухня вважається найкориснішою .