Як зробити плов з телятиною: покроковий рецепт від Андрія Дебріна

30 червня 2020, 12:53
Готуємо смачний домашній плов в казані

Узбецький плов за 30 хвилин

Андрій Дебрін – актор театру і кіно, ведучий шоу "Реальна містика" на телеканалі "Україна". В ефірі програми "Ранок з Україною" він поділився рецептом розсипчастого плову по-татарськи з телятиною і овочами. Покроковий процес приготування з відео дивіться нижче.

Плов з телятиною і овочами

Реклама

Узбецький плов за 30 хвилин

Складові:

  • 1 кг телятини
  • 600 г довгого рису
  • 200 мл олії
  • 6 цибулин
  • 3 моркви
  • 3 головки часнику
  • 1 великий помідор
  • 5 помідорів чері
  • 4 лаврові листки

Читайте також:

Реклама

Щіпка:

  • Сіль
  • Мелений чорний перець
  • Зелень
  • Перець чорний горошком
  • Перець запашний горошком

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Промийте рис, розігрійте в великому казані олію.
  2. Наріжте кубиками м'ясо і киньте в казан.
  3. Коли телятина обсмажиться, додайте цибулю і моркву (їх потрібно буде очистити і нашаткувати).
  4. Додайте неочищені зубчики часнику. На одну головку часнику насадіть помідор.
  5. Додайте рис і влийте воду, всипте спеції. Доведіть до готовності.

Як подавати плов

Посипте плов зеленню і прикрасьте помідорами чері.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом плова зі свининою в мультиварці. Сьогодні.Lifestyle також писали, як виправити пересолений плов.