Як приготувати мексиканські буріто зі свининою і овочами

13 липня 2018, 10:00
Вместо свинины вы можете взять курицу или говядину

Буріто з м'ясом Фото: pixabay.com

Буріто – популярна страва мексиканської кухні. Її готують з м'якого пшеничного коржа, куди завертають різноманітну начинку. Ми розповімо, як приготувати буріто зі свининою, перцем, помідорами, сиром і гострим соусом.

Буріто зі свининою

Реклама

Інгредієнти на 1 порцію:

  • свинячий ошийок запечений – 50 г
  • перець болгарський – 20 г
  • перець гострий свіжий – 3 г
  • цибуля ріпчаста – 30 г
  • помідор – 30 г
  • перець гострий консервований – 3 г
  • морква по-корейськи – 25 г
  • сир гауда – 40 г
  • лаваш або тортилья

Для соусу "Мехіко":

  • оливкова олія – 15 мл
  • перець чилі – 1 г
  • сік лимона – 5 г
  • цукор – 3 г
  • сіль – 1 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Для соусу просто змішати всі інгредієнти.
  2. Нарізати готове м'ясо брусочками, болгарський перець і помідор кубиками, цибулю – півкільцями.
  3. З'єднати всі інгредієнти для начинки, заправити соусом.
  4. Додати сир, натертий на крупній тертці. Загорнути готову начинку в лаваш або тортилью. За бажанням обсмажити на олії.
  5. Подавати з гострим соусом, сметаною, салатом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тортилья-роли з куркою, сиром і помідорами від Юлії Висоцької. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати лаваш з салатом "Цезар".

Дивіться відео, як приготувати хрусткі бутерброди в лаваші:

Реклама