Як приготувати малиновий чізкейк з лимоном: покроковий рецепт

25 червня 2019, 10:00
Рецепт чізкейка в духовці з ягодами і цитрусовою цедрою

Малиновий чізкейк з лимоном

Чізкейки бувають двох видів: з випічкою і без. Ми розповімо, як приготувати чізкейк з вершкового сиру з малиною і лимонною цедрою в духовці. Він виходить дуже смачним і повітряним, з приємною ягідно-цитрусовою кислинкою.

Малиновий чізкейк з лимоном в духовці

Реклама

Інгредієнти:

  • 200 г печива
  • 75 розтопленого масла
  • 600 г вершкового сиру
  • 250 г цукру, можна світло-коричневого
  • 150 г йогурту
  • 3 середніх яйця
  • Терта цедра 2-х лимонів і сік 1-го
  • 50 г борошна
  • 200 г малини
  • Цукрова пудра або мигдальні пелюстки

Читайте також:

Рецепт приготування: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Реклама
  1. Духовку розігріти до 120 С.
  2. Печиво розкришити в дрібну крихту, додати вершкове масло і перемішати. Утрамбувати в форму, застелену папером. Поставити до холодильника, поки готується начинка.
  3. Збити вершковий сир разом з цукром, додати йогурт і яйця по одному. Перемішати. Потім додати цедру, сік і борошно, ще раз перемішати. Всипати 2/3 промитої і нарізаної малини, перемішати. Вилити на печиво.
  4. Поставити в духовку на годину, потім вимкнути і залишити ще на годину. Остудити до кімнатної температури, а потім поставити до холодильника на ніч.
  5. Прикрасити малиною, що залишилася, і рясно посипати цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами варення з малини на зиму. "Сьогодні" також розповідали, як приготувати Королівську ватрушку з абрикосами.