Як приготувати лаваш з сиром і помідорами на грилі

24 квітня 2020, 16:01
Готуємо тонкий лаваш з сулугуні та томатами

Лаваш з сулугуні та помідорами на мангалі

Якщо у вас є сковорода гриль або електричний гриль, вам навіть не потрібно виходити з дому, щоб приготувати цю апетитну гарячу закуску. Лаваш з начинкою з сиру сулугуні, зелені і томатів виходить дуже смачним і соковитим.

Взимку замість свіжих помідорів ви можете додати жменю в'ялених.

Реклама

Лаваш з помідорами і сулугуні

Лаваш на грилі

Час приготування:

Реклама
  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 203 ккал на 100 г

Складові:

  • 5 листів лаваша
  • 500 г сулугуні
  • 3-4 помідора
  • Великий пучок кропу
  • Оливкова олія
  • Сіль – за бажанням

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Натерти сир на крупній тертці, кріп подрібнити. Перемішати зелень з сулугуні.
  2. Потім нарізати помідори.
  3. Насипати сир з кропом на край лаваша. Зверху викласти помідори. Туго згорнути лаваш, намагаючись при цьому його не порвати. Змастити рулет оливковою олією.
  4. Смажити на грилі протягом 10 хвилин, один раз перевернувши.

Як подавати лаваш

Подавайте закуску гарячою разом з будь-якими соусами на ваш вибір.

Дивіться відео, як зробити хрусткі бутерброди в лаваші:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом ледачої лазаньї з лаваша.