Як приготувати хрусткі мариновані кабачки в пакеті

3 липня 2020, 19:36
Рецепт незвичайної літньої закуски з кабачків

Малосольні кабачки

Мариновані кабачки в пакеті – пікантна овочева закуска, яка підкорить ваших домашніх. Для неї знадобляться прості й доступні продукти. Але це не єдина перевага цього рецепта. Всього півгодини, і відмінне доповнення до шашлику і запеченої картоплі готово.

Хрусткі мариновані кабачки в пакеті

Реклама

Малосольні кабачки

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 52 ккал на 100 г

Складові:

  • 650 г кабачків
  • 60 г цибулі
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст.л. кропу
  • 1 ч.л. діжонськой гірчиці
  • 1,5-2 ст.л. оцту 9%
  • 1 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. цукру
  • 1/4 ч.л. паприки

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Кабачки промийте, наріжте тонкими кружечками (близько 2 мм завтовшки). Цибулину наріжте тонкими півкільцями, а кріп порубайте.
  2. Всі ці інгредієнти складіть в рукав для запікання або чистий і цілий пакет. Туди ж відправте пропущений через прес часник, цукор з сіллю, паприку і гірчицю в зернах.
  3. Влийте в пакет оцет і надійно його зав'яжіть. Гарненько струсіть інгредієнти, щоб маринад рівномірно покрив кабачки. Поставте заготовку в холодильник на 20 хвилин.

Як подавати мариновані кабачки

Після закінчення часу дістаньте кабачки в пакеті з холодильника і разом з маринадом перекладіть в тарілку для подачі.

Дивіться відео, як замаринувати м'ясо для шашлику:

Нагадаємо, раніше ми писали, як заготовити кабачки на зиму, а також розповідали, як зробити кабачкову ікру з майонезом.