Як приготувати гречано-гарбузові оладки: покроковий рецепт від Григорія Германа

2 квітня 2020, 13:22
Незвичний рецепт вегетаріанських оладок

Гарбузово-гречані оладки

Гарбуз добре зберігається, тому його сезон починається в кінці літа і закінчується пізньою весною. Якщо у вас залишилися запаси цього корисного овоча, приготуйте несолодкі гречано-гарбузові оладки.

Читайте також:

Реклама

Покроковий відео рецепт від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Гарбузово-гречані млинці

Гарбузово-гречані оладки

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 400 г гарбузового пюре
  • 100 г вареної гречаної крупи
  • 100 г борошна
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. цибулевого порошку
  • 1 ч.л. гранульованого часнику
  • Рослинна олія – для смаження
  • Сіль перець
  • Зелень

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Подрібніть запечений гарбуз в пюре.
  2. У великій мисці змішайте варену гречку, додайте гарбузове пюре, яйця. Всипте борошно, часник і цибулю. Посоліть і поперчіть тісто.
  3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Викладаючи тісто ложкою, посмажте оладки з двох сторін.
  4. Викладіть на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.

Як подавати гарбузове оладки

Прикрасьте млинці зеленню і подавайте їх разом зі сметаною або будь-яким соусом на ваш смак.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати манний пиріг з куркою за рецептом Григорія Германа. "Сьогодні" також ділилися рецептом морквяно-імбирного супу від телеведучого.