Як приготувати глінтвейн з білого вина з фруктами

26 грудня 2019, 14:07
Рецепт білого глінтвейну з ромом, яблуком і апельсином

Глінтвейн з білого вина

Глінтвейн зазвичай готують з червоного вина. Але чому б не спробувати зробити цей зігріваючий зимовий напій з білого вина?

Дивіться відео, як приготувати мандариновий компот:

Реклама

Білий глінтвейн з фруктами допоможе створити святкову атмосферу під час зимових свят.

Читайте також:

Реклама

Глінтвейн на білому вині

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 99 ккал на 100 мл

Інгредієнти:

  • 1 пляшка білого сухого вина
  • 100 мл води
  • 8 шматочків рафінаду
  • 5 штук. гвоздики
  • 2 палички кориці
  • 1 апельсин
  • 1 яблуко
  • 100 мл білого рому
  • Половинка лимона

Спосіб приготування:

  1. Зріжте з половинки лимона шкірку. Сам лимон не знадобиться.
  2. Поріжте апельсин і яблуко тонкими кружечками.
  3. Налийте воду в каструлю, додайте цукор, спеції, доведіть до кипіння.
  4. Додайте фрукти, шкірку лимона, проваріть 1 хвилину.
  5. Додайте вино, підігрійте до 70-80 ºС.

Як подавати білий глінтвейн

У жароміцні склянки киньте трохи гвоздики і наливайте напій. Прикрасьте часточками апельсина.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати глінтвейн від застуди . "Сьогодні" також розповідали, як зробити подарункову суміш для глінтвейну .