Як приготувати глазурований м'ясний рулет в духовці

9 січня 2020, 15:33
Рецепт рулету з змішаного фаршу під глазур'ю з кетчупу

Рулет з двох видів фаршу

М'ясний рулет з фаршу – це ситне і смачне блюдо на всі випадки життя. Пропонуємо приготувати його зі свинини та індички, а перед запіканням заглазіровать сумішшю кетчупу і соєвого соусу.

Дивіться відео, як вибрати якісний фарш:

Реклама

Читайте також:

М'ясний рулет з фаршу

Реклама

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 152 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 450 г фаршу з яловичини
  • 450 г фаршу з індички або курки
  • 1 стакан вівсяних пластівців швидкого приготування:
  • 1/2 склянки молока
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 солодкий перець
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ст.л. рослинного масла
  • 2 ч.л. соєвого соусу
  • 60 мл + 2 ст.л. кетчупу
  • 3 середніх моркви
  • 2 ст.л. гострої гірчиці
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Перець і цибулю дрібно наріжте. Часник пропустіть через прес. Моркву натріть на тертці.
  2. Розігрійте духовку до 200 °С. Форму для запікання вистеліть фольгою. Вівсяні пластівці залийте молоком, перемішайте і дайте постояти 5 хвилин.
  3. У розігрітій олії обсмажити цибулю до прозорості. Додайте червоний перець і часник, потримайте на вогні ще 5 хвилин, помішуючи, поки перець не стане м'яким. Перекладіть в миску, дайте охолонути.
  4. Збийте соєвий соус і 60 мл кетчупу. З'єднайте два види фаршу, терту моркву, розмочені вівсяні пластівці, овочі, гірчицю, 2 ст. л. кетчупу, по дрібці солі і перцю, вимісити руками.
  5. Викладіть фарш в форму для випічки і руками сформуйте овальний рулет (10х20 см).
  6. Верх і боки змастіть глазур'ю з соєвого соусу з кетчупом. Запікайте 45 хвилин в розігрітій духовці.

Як подавати рулет

Подавайте гарячим із зеленим салатом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром .