Як приготувати фруктовий торт без випічки

26 червня 2020, 19:33
Рецепт сметанного торта з желе і фруктами

Торт зі сметанного желе з фруктами

Фруктовий торт без випічки зі сметаною і желатином – це легкий і смачний літній десерт. Завдяки своєму ефектному вигляду він стане справжньою окрасою святкового столу.

Універсальність рецепта полягає в тому, що ви можете кожен раз міняти фрукти і ягоди, які входять до його складу. Так ви будете отримувати різні смаки.

Реклама

Фруктовий торт з желе і сметаною

Торт зі сметанного желе з фруктами

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 140 ккал на 100 г

Складові:

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Залити желатин половиною склянки холодної води, використовуючи для цього невелику ємність. Залишити на півгодини.
  2. Набряклий желатин нагріти, не доводячи до кипіння, щоб він розчинився.
  3. У глибокій мисці збити міксером сметану з цукром, щоб останній повністю розчинився.
  4. Не перестаючи збивати, тонкою цівкою влити желатин і збивати ще 30 секунд.
  5. Дно глибокої миски застелити харчовою плівкою.
  6. Помити і почистити від шкірки або кісточок фрукти і ягоди, нарізати їх дрібними шматочками.
  7. Бісквіт теж розрізати на шматочки. Якщо ви замість бісквіта вибрали печиво, його потрібно буде поламати.
  8. У миску викласти фрукти і ягоди, змішати їх зі шматочками бісквіту.
  9. Потім залити сметанним кремом і накрити харчовою плівкою.
  10. Поставити в холодильник до повного застигання, приблизно на 3-4 години.

Як подавати сметанний торт

Вийняти торт з холодильника, перевернути на красиве блюдо і зняти плівку. Прикрасити фруктами і ягодами.

Дивіться відео, як зробити сметанник з печивом без випічки:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити лимонний торт без випічки .