Фаршировані гриби на грилі: рецепт від Юлії Висоцької

28 липня 2019, 14:55
Гриби з гірчицею, олією і петрушкою на грилі – ідеальна закуска для пікніка

Гриби на грилі сподобаються як вегетаріанцям, так і любителям м'яса. Головна складність приготування грибів на відкритому вогні полягає в тому, що вони, як правило, дуже швидко втрачають вологу і пересихають. Але якщо запекти їх з маслом, то гриби залишаться соковитими в процесі запікання.

Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами на грилі:

Реклама

Юлія Висоцька готує портобелло на грилі разом з петрушечним маслом, часником і гірчицею. Подавати цю страву можна з італійською полентою і бальзамічним соусом.

Гриби з гірчицею, олією і петрушкою на грилі

Реклама

Складові:

  • Гриби портобелло – 6 шт.
  • Вершкове масло – 100 г
  • Петрушка – 1 пучок
  • Часник – 2 зубчики
  • Гірчиця з зернами – 6 ч. Л.
  • Оливкова олія – 1 ч. Л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Сіль морська – 1 щіпка

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Гриби вимити і просушити паперовим рушником.
  2. Часник почистити і розчавити плоскою стороною ножа.
  3. Петрушку дрібно порізати.
  4. Перемішати попередньо розм'якшене вершкове масло, петрушку, часник, оливкову олію, посолити і поперчити.
  5. Шапки грибів змастити гірчицею і начинити маслом з петрушкою.
  6. Покласти гриби на гриль начинкою вгору і смажити 3-4 хвилини.

Нагадаємо, раніше "Сьогодні" писали, як приготувати кабачки на сковороді. Крім цього, ми ділилися рецептом курки з картоплею в рукаві.