Як приготувати фахітос: покроковий рецепт від Григорія Германа

23 квітня 2020, 13:02
Рецепт фахітос з тушонкою

Фахітос з тушонки

Фахітос – це мексиканська гаряча закуска. У класичному варіанті вона являє собою загорнуте в пшеничний корж смажене на грилі і нарізане смужками м'ясо з овочами.

Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", пропонує приготувати цю страву з тушонкою. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Реклама

Фахітос з тушонкою

Фахітос з тушонки

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Інгредієнти:

  • 1 банка тушонки
  • 50 г цибулі-порею
  • 50 г помідорів-чері
  • 50 г солодкого перцю
  • 30 г зеленого горошку
  • 50 г червоної консервованої квасолі
  • 3 зубчики часнику
  • 10 г сметани
  • 20 мл рослинної олії
  • Паприка – за смаком
  • Перець чилі мелений – за смаком
  • Кумин – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Сіль, цукор – за смаком
  • Коржі – для подачі
  • Лимон – за смаком

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Викладіть тушонку на гарячу сковороду, додайте консервовану квасолю. Прогрійте разом.
  2. Порубайте цибулю, часник і болгарський перець.
  3. Додайте до фаршу цибулю, частину часнику, паприку, кумін і чилі. Трохи потушкуйте.
  4. Потім додайте болгарський перець, зелений горошок і нарізану зелень. Трохи потушкуйте.
  5. Додайте сіль і цукор за смаком.
  6. Окремо змішайте нарізані помідори черрі, нарубану зелень, рослинну олію і дрібно нарізаний часник.

Як подавати фахитос

Візьміть корж, викладіть трохи м'яса і томатного соусу. Полийте сметаною і лимонним соком.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба . Ведучий також показав, як приготувати фаршировану пекінську капусту .