Як приготувати чилі кон карне на грилі: покроковий рецепт від Григорія Германа

20 липня 2020, 14:30
Чилі кон карне можна готувати як на мангалі, так і на плиті

Чилі кон карне

Чилі кон карне – це мексиканська страва з яловичого фаршу, овочів і квасолі. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як приготувати чилі кон карне на грилі. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Квасоля з фаршем на грилі

Реклама

Чилі кон карне

Час приготування:

  • 1 година

Складові:

Реклама
  • 400 г червоної консервованої квасолі
  • 500 г фаршу з яловичини
  • 300 г помідорів
  • 2 стебла селери
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • 1 болгарський перець
  • 1 гострий перець
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст.л. бальзамічного оцту
  • Зелень
  • Спеції
  • Какао-порошок без цукру
  • Сіль
  • Рослинна олія

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Поставте чавунну сковороду на гриль, влийте олію.
  2. Порубайте кубиками овочі: цибулю, моркву, селеру. Додайте в сковороду і обсмажте до м'якості.
  3. Обсмажте фарш, розбиваючи грудочки.
  4. Наріжте кубиками помідори, солодкий і гострий перець. Подрібніть часник. Додайте все до фаршу.
  5. Потім всипте спеції: корицю, кумін, сіль, чорний перець. Додайте какао-порошок.
  6. В кінці додайте квасолю без рідини, тушкуйте до готовності.

Корисна порада

Реклама

Замість какао можна додати шматочок гіркого шоколаду.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати м'ясну запіканку з фаршу в духовці.