Як приготувати швидку піцу на кефірі

10 січня 2018, 17:43
Цей рецепт допоможе приготувати смачну домашню піцу без зайвих зусиль

Піца на кефірі Фото: freestockcenter / Freepik

Піцу на кефірі можна приготувати ввечері і з'їсти на сніданок. Ця страва добре підійде і для ситного обіду.

Піца на кефірі з ковбасою

Складові:

Реклама

Для тіста:

  • 2-2.5 склянки борошна
  • 200 мл кефіру
  • 100 г рослинного або розтопленого вершкового масла
  • 1 ч. л. цукру
  • 1/4 ч. л. соди
  • дрібка солі

Для начинки:

  • 2 помідори
  • 1 солодкий перець
  • 2 цибулини
  • 200 г салямі або іншої ковбаси
  • 50 г сметани
  • 50 г кетчупу
  • 200 г твердого сиру

Рецепт приготування:

Реклама

1. Перемішати масло разом з кефіром, содою і сіллю. Підсипаючи борошно, замісити тісто липке.

2. Помити овочі. Помідори нарізати тонкими кружечками, перець – соломкою, а цибулю – тонкими півкільцями

3. Ковбасу нарізати кружечками, сир натерти на тертці.

Реклама

4. Розподілити тісто по формі для випічки, змастити кетчупом і сметаною. Викласти зверху ковбасу, помідори, цибулю та перець. Посипати тертим сиром.

5. Випікати піцу на кефірі в розігрітій до 180 град. С духовці впродовж 20-25 хвилин.

Нагадаємо, раніше було укладено путівник по кращих піцеріях Італії. Цю страва італійської кухні також внесли до списку Всесвітньої спадщини

Дивіться відео, як приготувати італійську пасту з мідіями: