Як приготувати млинцевий торт з м'ясом

14 листопада 2019, 18:21
Рецепт закусочного торта із млинців з куркою і яловичиною

Торт з фаршем

Млинцевий торт – чудова закуска , яку можна їсти як в теплому, так і в холодному вигляді. Закусочний торт з фаршем та сиром – один з найсмачніших і ситних варіантів.

Дивіться відео, як приготувати шпинатові млинці з ікрою:

Реклама

Які млинці найкраще використовувати для приготування млинцевих тортів? Підійдуть будь-які різновиди, важливо лише, щоб млинці не були занадто товстими, інакше пиріг погано просочиться і буде неестетично виглядати. Ми радимо замісити тісто на кефірі з додаванням мінеральної води.

Читайте також:

Реклама

Млинцевий торт з м'ясним фаршем

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

Реклама
  • 183 ккал на 100 г

Складові:

Тісто для млинців:

  • Молоко – 200 мл
  • Кефір – 200 мл
  • Мінеральна газована вода – 200 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукровий пісок – 1/2 ст. л.
  • Сода – 1/2 ч. Л.
  • Борошно – 4-6 ст. л. з гіркою
  • Рослинна олія
  • Масло вершкове – для змазування

Для начинки:

  • Яловичина відварна – 250-300 г
  • Курка відварна – 250-300 г
  • Сметана – 3-4 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля – 1-2 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Пряні трави – за смаком
  • Тертий сир – 200 г
  • Зелена цибуля – 1 перо

Спосіб приготування:

  1. У миску налити кефір, влити молоко і додати воду.
  2. Додати яйця і перемішати. Всипати соду. Додати сіль і цукор, розмішати.
  3. Всипати борошно. Муки потрібно стільки, щоб тісто стало нагадувати по консистенції рідку сметану.
  4. Розігріти масло в сковороді, налити тісто. Обсмажити млинці з двох сторін до золотистого кольору. Готові млинці складати гіркою і промащувати вершковим маслом.
  5. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії.
  6. М'ясо пропустити через м'ясорубку в миску. Сюди ж додати пропущене в м'ясорубці куряче м'ясо. Покласти обсмажену цибулю.
  7. Додати сметану. Масу посолити, поперчити і посипати пряними травами за смаком, акуратно все перемішати до однорідного стану.
  8. Взяти млинець, покласти на тарілку і змастити начинкою. Посипати сиром. Повторити шари, зверху повинен бути млинець.
  9. Перекласти пиріг в духовку, розігріту до 200 ºС і запікати 10-15 хвилин.
  10. Готовий пиріг нарізати і подати до столу. Їсти пиріг можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Ідеї начинок для наслідках млинцевих тортів

Для закусочних тортів підійдуть всі традиційні начинки: солоний оселедець з цибулею, слабосолона сьомга, сирокопчена риба, шинка, печінковий паштет, ікра, тушковані в сметані гриби. Можна промазати млинці картопляним пюре, начинкою з варених яєць з зеленою цибулею.

Підійдуть і різні бутербродні "намазки" – плавлені та сирні сири, бринза з кропом і часником, баклажанна ікра. Нарешті, можна використовувати практично будь-які густі салати, в тому числі з майонезом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати солодкий млинцевий торт . "Сегодня" також ділилися рецептом томатних млинчиків з м'ясом .