Як приготувати баклажани з салом на грилі: покроковий рецепт від Григорія Германа

22 липня 2020, 13:05
Оригінальний рецепт гарячої закуски з баклажанів

Баклажани на грилі

Овочі на грилі зазвичай запікають, попередньо нарізавши їх кружечками або пластинками. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як приготувати баклажани на мангалі цілком, начинивши їх копченим салом, цибулею і часником. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Баклажани з салом на мангалі

Реклама
Фото: скріншот з відео

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 2 баклажани
  • 250 г сала
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • Сіль, перець

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Баклажани помийте і наріжте "гармошкою", не дорізаючи до кінця.
  2. Тонке наріжте очищену цибулю і копчене сало, подрібніть часник.
  3. Натріть баклажан сіллю і перцем, вкладіть сало в кожен отвір разом з цибулею і часником.
  4. Насадіть кожен баклажан на шампур.
  5. Відправте на мангал, обсмажте з одного боку, потім переверніть.

Як подавати баклажани

Подавайте страву гарячою, прикрасивши зернами граната.

Реклама

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату з запечених літніх овочів, а також розповідали, як заморозити баклажани на зиму.