Як правильно смажити редис: покроковий рецепт від Григорія Германа

14 травня 2020, 17:32
Рецепт смаженої редиски в азіатському стилі

Смажена редиска

Смажений редис – чудовий гарнір до м'яса. Ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Григорій Герман показав, як приготувати смажений редис із часником, розмарином і соєвим соусом. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Смажений редис

Реклама

Смажена редиска

Час приготування:

  • 15 хвилин

Складові:

Реклама
  • 700 г редиски
  • 4 зубчики часнику
  • 100 мл соєвого соусу
  • 20 г кунжуту
  • 100 мл рослинної олії
  • 4 гілочки розмарину
  • Зелена цибуля
  • Кунжут
  • Чебрець
  • Чорний перець

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Редис помийте, видаліть кінчики і розріжте на четвертинки.
  2. Розігрійте сковороду з рослинною олією.
  3. Часник наріжте слайсами.
  4. Додайте на сковороду редис і злегка обсмажте. Потім додайте часник і кілька гілочок розмарину. Смажте редис, поки він не почне карамелізуватися.
  5. Влийте соєвий соус. Додайте чорний перець і чебрець.

Як подавати смажений редис

Реклама

Перекладіть редис на тарілку, прибравши розмарин. Посипте нарізаною зеленою цибулею і кунжутом.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом яскравої закуски з редису. Ми також писали, як зробити простий салат з редиски з огірками.