Як спекти сирні булочки з яблуками на сніданок

9 січня 2020, 08:57
Рецепт солодких булочок в духовці

Булочки з яблуками і сиром

Сирні булочки з яблуками готуються дуже швидко, так як не містять дріжджів. Вам не доведеться чекати, поки тісто підніметься: потрібно просто з'єднати всі інгредієнти, сформувати булочки і відправити їх в духовку.

Дивіться відео, як приготувати іспанські булочки:

Реклама

Читайте також:

Булочки з сиром і яблуком

Реклама

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 228 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Сир – 200 г
  • Цукор – 100 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Олія – 100 мл
  • Борошно – 300 г
  • Розпушувач – 10 г,
  • Яблука – 3 шт.
  • Сік лимонний – 1 ст.л.
  • Цукрова пудра – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Яблука почистити, нарізати кубиками і скропити лимонним соком.
  2. У чашу міксера викласти сир, яйце, цукор, ванільний цукор, сіль, влити рослинне масло, все збити. Борошно змішати з розпушувачем, по частинах додати в сирну масу і перемішати лопаткою. Має вийти густе тісто.
  3. Акуратно вмішати в тісто нарізані яблука.
  4. Розділити тісто на вісім частин, кожну частину скачати в кулю в руках або на дошці з борошном. Злегка притиснути з усіх боків, формуючи булочки.
  5. Викласти заготовки на деко, застелене пергаментним папером. Випікати в духовці, розігрітій до 200 °С, протягом 25 хвилин або до сухої зубочистки.

Як подавати булочки

Готові булочки остудити на решітці, потім посипати цукровою пудрою. Подавати разом з чаєм, кавою або какао на сніданок.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом бананового кексу з шоколадом і горіхами . "Сьогодні" також писали, як приготувати сіннабони з родзинками .