Як спекти солоне печиво з сиром

22 листопада 2019, 10:09
Рецепт несолодкого печива від Даші Малахової

Сирне печиво: рецепт з фото

Печиво може бути не тільки десертним, але і солоним. Несолодке сирне печиво з кунжутом і кмином можна подати як до чаю і кави, так і до супу, бульйону або навіть пива.

Дивіться відео, як приготувати сирне печиво за рецептом Григорія Германа:

Реклама

У цьому рецепті головне – взяти сухий, але ніжний сир. Так тісто вийде ідеальної консистенції.

Читайте також:

Реклама

Солоне сирне печиво

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 312 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 250 г сиру
  • 100 г м'якого вершкового масла
  • 135 г борошна
  • Щіпка кардамону
  • 1 ч. ложка солі
  • 1/2 ч. ложки розпушувача
  • Мак
  • Білий і чорний кунжут
  • Кмин

Спосіб приготування:

  1. Сир розітріть з вершковим маслом, сіллю і кардамоном.
  2. Додайте просіяне борошно і розпушувач. Тісто має бути м'яким і не липнути до рук. При необхідності можна додати ще трохи борошна.
  3. Сформуйте з тіста ковбаску, розрізати як на ліниві вареники і пальцями сформуйте "коржі".
  4. Посипте чорним і білим кунжутом, кмином і маком.
  5. Випікайте в духовці протягом 15-20 хвилин при температурі 180 °С.

Корисна порада

Як посипку ви можете використовувати інші інгредієнти, наприклад, лляне або соняшникове насіння, колоті горіхи або сушені трави.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити горіхове печиво з мигдальними пелюстками . "Сьогодні" також ділилися рецептом шоколадного печива з тріщинами від Юлії Висоцької.