Як спекти рулет з листкового тіста з шинкою та шпинатом

17 березня 2020, 17:23
Рецепт смачної несолодкої випічки

Козероги - це пиріжки зі шпинатом

З шпинату готують безліч смачних страв – супи, пироги, салати, рулети. Щоб надати їм приємну кислинку, нерідко в рецепти зі шпинату додають щавель.

Читайте також:

Реклама

Рулет з шпинату зі шпинатом, шинкою і сиром – відмінна закуска, яка смачна як в теплом, так і холодному вигляді. Замість твердого сиру ви можете використовувати для начинки сир, бринзу, рикотту або моцарелу.

Рулет з листкового тіста зі шпинатом і шинкою

Козероги – це пиріжки зі шпинатом

Реклама

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 244 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 упаковка листкового тіста
  • 200 г шинки
  • 100 г твердого сиру
  • 1 яйце
  • Кунжут – для посипання
  • 200 г замороженого шпинату

Спосіб приготування:

  1. Готове тісто необхідно розморозити і розкачати в тонкий пласт.
  2. Шинку дрібно поріжте, натріть сир.
  3. В окремій ємності перемішайте шинку, сир, шпинат.
  4. Викладіть на тісто і все акуратно закрутіть в рулет.
  5. Змастіть зверху яйцем, посипте кунжутом і викладіть на застелене пекарським папером деко.
  6. Поставте в розігріту до 200 °С духовку на 15-20 хвилин.

Корисна порада

Якщо ви хочете зробити рулет більш ситним, в начинку можна додати дрібно порізане відварене яйце.

Дивіться відео, як зробити шпинатові млинці з ікрою:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити рулет з шпинату з червоною рибою і вершковим сиром . "Сьогодні" також ділилися рецептом смузі зі шпинатом .