Як спекти рогалики з вишнею: простий рецепт від Лілії Ребрик

28 липня 2020, 08:54
Готуємо смачні рогалики в духовці з вишневою начинкою

Рогалики з вишнею

Рогалики з вишнею – проста і смачна домашня випічка. Актриса і ведуча Лілія Ребрик в своєму Instagram поділилася рецептом рогаликів, який дістався їй від мами. Лілія зізналася, що обожнювала це печиво в дитинстві, а зараз його люблять і її дочки.

Рогалики з вишнею

Реклама
Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Час приготування:

  • 3 години

Калорійність:

  • 253 ккал на 100 г

Читайте також:

Реклама

Складові:

  • 2 склянки борошна
  • 1 пакет вершкового маргарину (маленький шматочок залишаємо, щоб змастити деко)
  • 1 жовток
  • 1/3 склянки сметани
  • Вишня

Телеведуча Лілія Ребрик

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Розітріть руками борошно і маргарин, додайте жовток, сметану і замісіть тісто. Накрийте його плівкою. Поставте на 1-2 години в холодильник.
  2. Вишню помийте, видаліть кісточки і складіть в друшляк, щоб стік зайвий сік.
  3. Тісто розділіть на 4 частини. Розкачайте, розділіть ножем на 8 трикутників. На край кожного шматочка покладіть по 2-3 вишеньки і сформуйте рогалик.
  4. Деко змастіть маргарином і злегка присипте борошном. Випікайте близько 20 хвилин при температурі 180 °С.
  5. Готові рогалики прикрасьте цукровою пудрою.

Корисна порада

Якщо ви поспішаєте, поставте тісто в морозильну камеру на 30 хвилин.

Дивіться відео, як зробити незвичайні бутерброди від Лілії Ребрик:

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик ділилася рецептом незвичайних тушкованих сирників. Ведуча також розповіла, як зробити швидкий домашній лимонад.