Інженер Tesla створив геометричні шоколадні чипси

3 вересня 2020, 15:15
За його словами, така форма більш функціональна

Печиво з шоколадними чипсами бездоганне у всіх сенсах. Але чи може воно стати ще смачніше? Можливо, і все завдяки інженеру, який домігся чималих успіхів в області випічки. Він повністю змінив дизайн шоколадних чипсів, щоб вони краще готувалися і були смачніше.

Ремі Лабеск, промисловий інженер компанії Tesla Inc. в Лос-Анджелесі, модернізував класичну шоколадну крихту, тому що, за його словами, форма краплі, створена 80 років тому, не дозволяє шоколаду танути належним чином.

Реклама

Інженер розробив продукт спільно з виробником шоколаду Dandelion Chocolate. Це зайняло близько трьох років. Результатом довгої роботи став шоколад у формі гранованої піраміди, що нагадує сплющені дорогоцінні камені.

Читайте також:

Реклама

Фахівці стверджують, що така форма ідеальна – завдяки їй шоколад швидко тане в роті, має глянсову поверхню при запіканні і не ламається при транспортуванні.

Чипси мають форму піраміди

"Я задоволений елегантністю чіпсів, вони рівномірно тануть при випічці, а форма взаємодіє з усіма п'ятьма смаковими рецепторами в роті, – сказав Лабеск в заяві.

Реклама

Інженер Tesla Ремі Лабеск

Шоколадні чіпси включають всього два інгредієнти – какао-боби і органічний тростинний цукор. При цьому вони на 70% складаються з темного шоколаду.

Вага одного шматочка становить 4,05 грама. Упаковка вагою 500 г коштує 30 доларів.

Дивіться відео, як зробити шоколадний мус без цукру:

Нагадаємо, раніше ми ділилися порадами, як зробити шоколад смачніше, а також називали секретний інгредієнт брауні.