Куряче філе з овочами. Фото: receptam.net
Як самостійне блюдо або з рисом на гарнір – це пряно, смачно, а головне – дуже швидко.
Курка з овочами
Складові:
- 1 куряче філе
- 1 кабачок цукіні
- 1 солодкий перець
- 1/2 шт. ріпчастої цибулі
- сіль
- 1/2 шт. перцю чилі
- 1 ст.л. соусу териякі
- 2 ст.л. оливкова олія
- невеликий пучок кропу і петрушки
- 1 зубчик часнику
Рецепт приготування:
- Курячі грудки добре промиваємо і висушуємо паперовим рушником.
- Нарізаємо невеликими смужками. Викладаємо на сковороду з розігрітою олією разом з зубчиком часнику і обсмажуємо на великому вогні до золотистого кольору.
- Нарізаємо тонкими смужками цукіні і перець; тонкими півкільцями ріжемо цибулю. Всі разом додаємо на сковороду і швидко обсмажуємо.
- Зменшуємо вогонь, солимо, додаємо перець чилі і соус териякі, накриваємо кришкою і тушкуємо на сковороді ще 5-7 хвилин.
- Подавати блюдо можна на сковороді або на теплій тарілці, прикрасивши зеленню.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сьогодні" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: