Ідеально простий рецепт шоколадного печива на Хелловін від Марти Стюарт

23 жовтня 2018, 13:00
Марта Стюарт – відома американська телеведуча і автор кулінарних книг

Марта Стюарт часто приміряє незвичайні образи на Хелловін. Фото: instagram.com/marthastewart

Почніть нову традицію Хелловіна: приготуйте шоколадне печиво, вирізане у формі примарних кажанів і кішок.

Шоколадне печиво від Марти Стюарт

Реклама
Печиво на Хелловін
Фото: marthastewart.com

Складові:

  • 1 1/2 чашки борошна плюс для розкочування тіста
  • 3/4 чашки непідсолодженого какао-порошку
  • 1/2 чайної ложки дрібної солі
  • 3/4 склянки (170 г) масла кімнатної температури
  • 1 склянка цукру
  • 1 велике яйце
  • маленькі цукерки або посипання для прикраси (за бажанням)

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 175 градусів.
  2. У середній мисці перемішайте разом борошном, какао та сіль; відкладіть.
  3. У великій мисці за допомогою міксера збийте масло і цукор у пишний світлий крем; додайте яйце. На низькій швидкості підмішайте борошняну суміш.
  4. Розділіть тісто навпіл і сформуйте два диски, кожен завтовшки близько 2 см. Оберніть тісто пластиковою плівкою і поставте в холодильник мінімум на 45 хвилин (готове тісто може охолоджуватися до 2-х днів).
  5. Аркуш паперу для випічки притрусіть борошном і розкачайте шматок тіста в пласт товщиною близько 1 см. Якщо тісто липне, поверніть його в холодильник.
  6. Виріжте печиво за допомогою спеціальних формочок. Повторіть з рештою тіста.
  7. Випікайте печиво 10-15 хвилин. Дайте охолонути протягом 1-2 хвилин і перекладіть на решітку, щоб воно повністю охолодилося.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо на Хеллоуїн вбираються в карнавальні костюми. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептами святкових страв на Хелловін.

Реклама

Дивіться відео, як в Європі і Америці відзначають Хеллоуїн: