Рецепт рулетиків з лаваша з картоплею, грибами і зеленню

9 січня 2020, 17:33
Готуємо апетитну гарячу закуску

Рулетики з лаваша з грибами, картопляним пюре, часником і зеленню – відмінна гаряча закуска. Якщо влітку ви не запаслися лісовими грибами, не біда. Печериці можна знайти на прилавках протягом цілого року.

Дивіться відео, як приготувати лаваш з овочами і ікрою мойви:

Реклама

Читайте також:

Лаваш з грибами і картоплею

Реклама

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

  • 161 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 250 г печериць
  • 1 цибулина
  • 500 г картоплі
  • 2 тонких лаваша
  • 1 зубчик часнику
  • 100 мл соняшникової олії
  • Зелень – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю і гриби, обсмажте на половині соняшникової олії. Посоліть і поперчіть.
  2. Очистіть картоплю, відваріть, злийте воду і розімніть в пюре.
  3. Змішайте картоплю з грибами. Видавіть часник і додайте подрібнену зелень.
  4. Розстеліть на столі лист лаваша і змастіть його картопляної сумішшю.
  5. Накрийте другим листом, знову викладіть начинку і скрутіть в щільний рулет.
  6. Розріжте рулет на шматочки шириною 3-4 см. Обсмажте з усіх боків на олії.

Як подавати рулети

Подавайте рулети гарячими, доповнивши їх соусами: гірчичним, кетчупом, тартаром або сметаною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко . "Сьогодні" також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша .