Фаршировані яйця у вигляді поросят: рецепт від Лілії Ребрик

28 грудня 2018, 13:00
Ведуча програми "Ранок з Україною" показала, як зробити новорічну закуску

Сьогодні ми робимо цікаву, яскраву і навіть трохи смішну закуску у вигляді символу наступаючого року – Свині. І це будуть фаршировані яйця, але незвичайні – у вигляді поросят.

  1. Для початку натріть буряк на тертку або наріжте маленькими кубиками. Залийте гарячою водою. Очищені варені яйця відправте в отриманий розчин фарбуватися.
  2. Потім відріжте бік і акуратно дістаньте жовток. Так зробіть з усіма яйцями.
  3. Змішайте жовтки зі смаженими печерицями та цибулею. Додайте трохи майонезу. Наповніть отриманою сумішшю варені яйця.
  4. Із залишків білка виріжте "п'ятачки" і "вушка". Прикріпіть "п'ятачки" за допомогою майонезу до "поросят". "Вуха" вставте в розрізи. "Очі" зробіть з горошин чорного перцю.

"Ось такі кумедні у нас вийшли яйця у вигляді талісмана наступаючого року", – сказала Лілія Ребрик.

Реклама

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик поділилася оригінальним рецептом приготування "шуби" на Новий рік. Ведуча також показала, як приготувати дієтичний шоколадний мус на йогуртовій основі. А Григорій Герман розповів, як зробити святковий десерт – мандарини в шоколаді.