Ектор Хіменес-Браво: "Ми готуємо з учасників майбутніх шефів"

5 грудня 2018, 13:10
Суддя "МайстерШеф" вважає, що професійні кулінари повинні не тільки вміти готувати, але і керувати іншими

Судді "МайстерШеф" 8-й сезон Фото: прес-служба СТБ

Шоу "МайстерШеф" з року в рік з простих аматорів створює справжніх професіоналів. Після участі в проекті практично вся двадцятка продовжує свій кулінарний шлях і влаштовується працювати в ресторанах.

Звичайно, щоб стати шеф-кухарем, потрібно пройти довгий і нелегкий шлях на професійній кухні. Але проект "МайстерШеф" дає учасникам можливість відчути себе шефом відразу.

Реклама

У сьогоднішньому випуску замість учасників готуватимуть їхні родичі. "Ми готуємо з учасників справжніх шеф-кухарів. Тому в сьогоднішньому конкурсі вони не готуватимуть. Замість цього – з балкона керувати своїми родичами", – говорить Ектор Хіменес-Браво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Кожен учасник знайшов під коробкою-загадкою певне основне блюдо. Там може бути спинка кролика, фуагра, равіолі. Завдання учасника – щоб родич повністю повторив рецепт, технологію і презентацію страви. Деякі з гостей ніколи не мали справи з цим. Але ж справжній шеф-кухар зможе пояснити процеси будь-якому новачкові.

Хто впорається з таким завданням, а хто сьогодні назавжди покине шоу, побачимо сьогодні на каналі СТБ.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом азіатської закуски від учасника "МайстерШеф" Івана Мілановіча. А інша учасниця, Анжела Липська, розповіла, як приготувати вегетаріанський фарширований перець.