Для м'яса і птиці: рецепт журавлинного соусу з трьома видами цитрусових

12 лютого 2019, 17:55
Готуємо ягідний соус з мандаринами, лимоном і лаймом

З журавлини можна зробити смачний соус

Американський журавлинний соус з цитрусовими відмінно пасує до запеченого м'яса і птиці. Готується він дуже просто. Для нього підійдуть як свіжі, так і заморожені ягоди.

Журавлинний соус з цитрусовими

Реклама

Інгредієнти:

  • 450 г журавлини
  • 115 г цукру
  • 1 мандарин
  • 1 лимон
  • 1 лайм
  • 2 ст.л. води

Читайте також:

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Очистіть цедру цитрусових, наріжте тонкими смужками. М'якоть поріжте.
  2. Розведіть в каструлі цукор з водою, дайте йому закипіти і покип'ятіть кілька хвилин до розчинення. Додайте цедру і м'якоть. У тому ж режимі покип'ятіть ще хвилину.
  3. Додайте журавлину і кип'ятіть суміш 5-7 хвилин. Подавайте журавлинний соус охолодженим.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати журавлинний соус з яблуками за рецептом Джеймі Олівера. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом журавлинної сангрії з ромом і апельсинами.

Дивіться відео, як приготувати смачні соуси до м'яса: