Даша Малахова поділилася рецептом оригінальних картопляних оладків

2 листопада 2018, 11:08
Готуємо деруни з айвою та слабосолоним оселедцем

Деруни з картоплі Фото: dashamalahova.com

Даша Малахова не боїться кулінарних експериментів: звичайні картопляні деруни вона готує з айвою і подає зі скибочками слабосоленого оселедця.

Деруни з айвою і оселедцем

Реклама

Складові:

  • 3 картоплини
  • 1 айва
  • 1 яйце
  • 1 філе слабосоленого оселедця
  • 1 ст. л. борошна
  • сметана – для подачі
  • помідори черрі – для подачі
  • рослинна олія
  • чорний перець
  • сіль

Рецепт приготування:

  1. Почистити картоплю. Айву очистити від шкірки і видалити серцевину. Натерти картоплю і айву на крупній тертці.
  2. Додати до картоплі і айви яйце, борошно і ретельно перемішати всі інгредієнти. Приправити суміш дрібкою солі і чорним перцем.
  3. Розігріти в сковороді рослинну олію. Столовою ложкою викласти на сковороду кілька порцій картопляно-айвової маси. Смажити деруни на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
  4. Готові деруни перекласти на паперову серветку, щоб увібрався зайвий жир. Подавати деруни зі сметаною, помідорами чері і скибочками слабосоленого оселедця.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим корисна картопля для здоров'я. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом смачної картопляної запіканки з фаршем.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати іспанську картопляну тортилью за рецептом Григорія Германа: