Що таке тефф і з чим його їдять: Мирослава Ульяніна розповіла про новий суперфуд

31 жовтня 2018, 15:10
Ведуча шоу "Зважені та щасливі" розповіла, чим корисний тефф і як використовувати його для приготування здорових страв

Тефф не містить глютену Фото: прес-служба СТБ

Завтра на телеканалі СТБ відбудеться десятий випуск найвагомішого шоу країни "Зважені та щасливі". Ведуча і консультант з харчування Мирослава Ульяніна відкриває нові грані здорового харчування і суперфудів.

"До нещодавна навіть я не знала, що таке тефф. З огляду на мою любов до суперфудів, потрібно було це виправити. Ділюся і з вами. Тефф, як пшоно і кіноа, належить не до злакових, а до насіння трави. Зерна теффа дуже невеликі. У них м'який горіховий смак. Мають високий вміст заліза і кальцію, а також вітамін С, і білок. Не містять глютену", – розповідає Мирослава.

Реклама
Мирослава Ульяніна
Фото: пресс-служба СТБ

"В Африці з теффа готують традиційні коржі. З зерен можна приготувати кашу або гарнір, борошно підходить для випічки. В Ефіопії – основна зернова культура. У Європі вважається суперфудом. Експериментуйте і діліться власною думкою!".

Нагадаємо, раніше Марина Узєлкова розповіла, як обрати ідеального тренера. Також стало відомо, хто покинув проект у дев'ятому випуску.