Що приготувати з хурми: апетитні слойки з шинкою

11 грудня 2017, 14:27
Хурма, сир і прошутто – це дуже смачне і незвичайне поєднання

"Трояндочки" з листкового тіста з хурмою і прошутто Фото: tastemade.com

Щороку з настанням холодів починається сезон хурми. Найчастіше цей фрукт їдять свіжим, але з нього виходять відмінні салати, закуски, десерти і напої. Пропонуємо вам трохи поекспериментувати і спекти несолодкі слойки з хурмою в формі трояндочок.

Трояндочки з тіста з хурмою і шинкою

Реклама

Складові:

  • 1 лист розмороженого листкового тіста
  • 1 упаковка сиру брі, тонко нарізаного
  • 115 г прошутто
  • 2 хурми, нарізані тонкими скибочками

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів С.
  2. Розкачайте листкове тісто і розріжте на 4 смужки однакового розміру.
  3. Помістіть шматочки сиру брі уздовж кожного з 4 аркушів і покладіть зверху одну смужку прошутто. Після цього викладіть скибочки хурми внахлест.
  4. Складіть смужки тесту навпіл уздовж, щоб покрити начинку. Потім поверніть в щільні рулетики і скріпіть краю.
  5. Помістіть кожну "трояндочку" в злегка змащену маслом форму для маффінів.
  6. Випікайте протягом 15 хвилин, потім зменшіть температуру до 350 градусів і готуйте ще 30 хвилин. Перед подачею закуску остудіть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, кому не можна вживати хурму. Також ми розповідали, в чому полягає ррізниця між брі та камамбером.

Дивіться відео, як зробити овочечистку своїми руками:


Реклама