Чим задобрити Козу: страви для новорічного столу

14 грудня 2014, 20:00
Подаємо до столу овочі, сири, креветки і випічку

Більше овочів і м'яких сирів.

До Нового року залишається трохи менше трьох тижнів, а тому саме час подумати про святкове меню. Символ прийдешнього 2015 року за східним календарем – синьо-зелена Коза (або ж Вівця), до того ж ще й дерев'яна. Щоб добре "зарекомендувати" себе в її очах, треба ставити на стіл побільше овочів, грибів, коренеплодів і фруктів, все-таки коза – тварина травоїдна. Про козлятину краще забути, з м'ясного підійдуть страви з курки, індички або кролика. Риба і морепродукти, а також різноманітні сири теж будуть доречні, та й хліб з різною випічкою припадуть символу року до душі. Десерти вибирайте ті, у складі яких є молоко, сир або йогурт. Як напої Коза оцінить вино або свіжовичавлені соки. Декоруючи святковий стіл, можна використовувати прикраси з дерева, столові прилади з нього ж (наприклад, сільничку і перечницю), букетики із зелені, зелені й сині серветки.

Реклама

По клику – большое изображение.

Реклама