Швидкий салат з тунця з горошком і яйцем

13 лютого 2020, 20:52
Рецепт смачного салату з консервованого тунця

Смачний, але сухуватий тунець - це, як двояка особистість Близнюків

Для приготування салатів з тунцем в дев'яти випадках з десяти використовується консервована риба – в олії або у власному соку.

Дивіться відео, як приготувати вершковий салат з пасти:

Реклама

Крім тунця і традиційного майонезу в салаті можуть бути найрізноманітніші інгредієнти. Ми пропонуємо додати варені яйця, зелений горошок і корнішони.

Читайте також:

Реклама

Салат з тунцем і зеленим горошком

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 104 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Консервований тунець – 1 банка
  • Горошок зелений (свіжий або консервований) – 120 г
  • Корнішони – 3-4 шт.
  • Варене яйце – 2 шт.
  • Петрушка – 3-4 гілочки
  • Майонез

Спосіб приготування:

  1. З тунця злити рідину, прибрати кісточки і розібрати на невеликі шматочки.
  2. Огірки дістати з розсолу і довільно нарізати.
  3. З горошку злити рідину. Якщо горошок використовуєте заморожений, то потрібно попередньо бланшувати його.
  4. Яйця нарізати на невеликі кубики, петрушку подрібнити.
  5. Змішати огірки, рибу, яйця, петрушку і зелений горошок.
  6. Додати майонез, перемішати.

Чому потрібно включити в своє меню тунця

Тунець – це низькокалорійний продукт. При цьому в ньому багато омега-3 і омега-6 жирних кислот, які корисні для серцево-судинної системи, адже допомагають нам справлятися з "поганим" холестерином, знижуючи ризик розвитку інфаркту і ймовірність утворення тромбів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тунця в соєвому соусі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками.