Багет з часниковим маслом: рецепт апетитної гарячої закуски

5 травня 2018, 08:49
Хрусткий французький багет, просочений пряним маслом, нікого не залишить байдужим

Багет з маслом Фото: depositphotos.com

Такий багет з часником – відмінна закуска до гарячих перших страв, спробуйте!

Запечений багет з часником і зеленню

Інгредієнти:

Реклама
  • багет середній – 1 шт.
  • масло вершкове розм'якшене – 100 г
  • часник – 3-4 зубчиків
  • кріп або петрушка – за смаком
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Багет надрізати через кожні 2 см , не дорізаючи до кінця .
  2. М'яке вершкове масло змішати з натертим на дрібній тертці часником , рубаною зеленню і сіллю .
  3. Акуратно покласти пряне масло в надрізи , а залишки розподілити по поверхні хліба .
  4. Загорнути у фольгу і відправити в розігріту духовку на 10 хвилин . Потім перевернути на іншу сторону і готувати ще 5-10 хвилин .
  5. Зняти фольгу і остаточно розрізати багет на скибочки по надрізах . Ось і все , приємного апетиту !

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати на пікнік фарширований багет в італійському стилі. Ми також розповідали, як запекти курку в прованських травах з часноком. Крім цього, ми ділились рецептом мідій в вершково-часниковому соусі.

Дивіться відео, як зробити часникову приправу в домашніх умовах: