Головна Сьогодні

Ідея для дієтичного обіду: мідії в часниково-вершковому соусі

Тушковані мідії в вершках – це корисна, легка і дуже смачна страва

Відео: "Ранок з Україною" (канал Україна)

Все геніально – просто, як і наше сьогоднішнє блюдо. Ми будемо готувати мідії в часниково-вершковому соусі.

Насамперед чистимо і дрібно нарізаємо часник. Потім розігріваємо сковороду з шматочком вершкового масла. Важливо стежити за тим, щоб масло не почало горіти. Як тільки шматочок масла розтанув, швидко додаємо туди часник і тушкуємо протягом буквально 10 секунд, щоб часник не підгорів.

Після цього додаємо підготовлені мідії в пряному маринаді. Варто відзначити, що мідії – це багатюще джерело білка. Вони можуть відмінно замінити як рибу, так і м'ясо.

Потім додамо трохи меленого перцю і суміш прованських трав. Тепер саме час влити вершки і всипати дрібку каррі – для пікантності і кольору.

Наші мідії в часниково-вершковому соусі готові. Їх можна подавати з пастою, рисом або картопляним пюре.

Нагадаємо, в Чорному морі вимирають мідії.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти