Ідея для дієтичного обіду: мідії в часниково-вершковому соусі

Тушковані мідії в вершках – це корисна, легка і дуже смачна страва
Відео: "Ранок з Україною" (канал Україна)

Все геніально – просто, як і наше сьогоднішнє блюдо. Ми будемо готувати мідії в часниково-вершковому соусі.

Реклама

Насамперед чистимо і дрібно нарізаємо часник. Потім розігріваємо сковороду з шматочком вершкового масла. Важливо стежити за тим, щоб масло не почало горіти. Як тільки шматочок масла розтанув, швидко додаємо туди часник і тушкуємо протягом буквально 10 секунд, щоб часник не підгорів.

Після цього додаємо підготовлені мідії в пряному маринаді. Варто відзначити, що мідії – це багатюще джерело білка. Вони можуть відмінно замінити як рибу, так і м'ясо.

Потім додамо трохи меленого перцю і суміш прованських трав. Тепер саме час влити вершки і всипати дрібку каррі – для пікантності і кольору.

Реклама

Наші мідії в часниково-вершковому соусі готові. Їх можна подавати з пастою, рисом або картопляним пюре.

Нагадаємо, в Чорному морі вимирають мідії.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти