Зимовий салат з квасолі з беконом і грінками

5 лютого 2019, 15:00
Смачна і ситна сезонна страва

Салат з квасолі з беконом і сухариками Фото: depositphotos.com

Квасоля – ідеальний інгредієнт для будь-якого зимового салату. Вона багата на білок і клітковину, а за кількістю міді і цинку, які вважають елементами жіночої краси, квасоля перевершує більшість овочів.

Салат з квасолею, шинкою і сухариками

Реклама

Інгредієнти:

  • Квасоля червона – 1 склянка
  • Огірки – 2 шт.
  • Бекон – 100 г
  • Корн-салат – 20 г
  • Кріп – невеликий пучок
  • Сухарики житні – 30 г

Для заправки:

  • Майонез – 1 ст.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль, перець

Читайте також:

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Квасолю відварити до готовності. Бекон нарізати тонкими смужками і обсмажити.
  2. Огірки нарізати соломкою. Корн-салат промити, обсушити. Сухарики можна купити готові, а можна приготувати самостійно, посушити в духовці скибочки хліба, і натерти їх часником.
  3. Для заправки змішати майонез, сметану, розчавити зубчик часнику. Додати сіль, перець. Ретельно перемішати.
  4. З'єднати всі інгредієнти, заправити.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати вітамінний салат з квашеної капусти з журавлиною. Сайт "Сегодня" також ділився рецептами салатів з буряка.

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:

Реклама