Сніданок вихідного дня: рулет з омлету з начинкою

7 лютого 2020, 17:30
Готуємо яєчний рол з беконом, зеленню і вершковим сиром

Омлет с беконом та сиром

Рулет з омлету – простий, смачний і ситний сніданок. Ми пропонуємо наповнити такий рол обсмаженим беконом, вершковим сиром і зеленню. Закуску можна взяти з собою на роботу або на пікнік.

Дивіться відео, як зробити омлет з плавленим сиром:

Реклама

Читайте також:

Рулет з омлету з беконом, сиром і зеленню

Реклама

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 211 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 велике яйце
  • 2 ст.л. нарізаного кропу
  • 2 ст.л. молока
  • 2 скибочки бекону
  • 2 ст.л. вершкового сиру або м'якого сиру
  • 1/2 пучка шпинату

Спосіб приготування:

  1. Шпинат припустіть на сковороді, поки він не стане м'яким, відкладіть на тарілку.
  2. Бекон обсмажте на антипригарной сковороді без масла, перекладіть на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
  3. Збийте яйце з молоком і посмажте тонкий омлет на тій же сковороді, де смажився бекон.
  4. Перекладіть готовий омлет на лист пергаменту. Зверху викладіть вершковий сир, скибочки бекону, шпинат. Поверніть у вигляді рулету і подавайте.

Як подавати яєчний рулет

Рулет з омлету можна подати разом з пітою або хлібом, а також доповнити салатом зі свіжих овочів і різними соусами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати пишний омлет з грибами . "Сьогодні" також ділилися рецептом омлету в мультиварці з помідорами і сиром.