Омлет с беконом та сиром
Рулет з омлету – простий, смачний і ситний сніданок. Ми пропонуємо наповнити такий рол обсмаженим беконом, вершковим сиром і зеленню. Закуску можна взяти з собою на роботу або на пікнік.
Дивіться відео, як зробити омлет з плавленим сиром:
Читайте також:
Рулет з омлету з беконом, сиром і зеленню
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 211 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 велике яйце
- 2 ст.л. нарізаного кропу
- 2 ст.л. молока
- 2 скибочки бекону
- 2 ст.л. вершкового сиру або м'якого сиру
- 1/2 пучка шпинату
Спосіб приготування:
- Шпинат припустіть на сковороді, поки він не стане м'яким, відкладіть на тарілку.
- Бекон обсмажте на антипригарной сковороді без масла, перекладіть на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
- Збийте яйце з молоком і посмажте тонкий омлет на тій же сковороді, де смажився бекон.
- Перекладіть готовий омлет на лист пергаменту. Зверху викладіть вершковий сир, скибочки бекону, шпинат. Поверніть у вигляді рулету і подавайте.
Як подавати яєчний рулет
Рулет з омлету можна подати разом з пітою або хлібом, а також доповнити салатом зі свіжих овочів і різними соусами.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати пишний омлет з грибами . "Сьогодні" також ділилися рецептом омлету в мультиварці з помідорами і сиром.