Яблука в пісочному тісті: рецепт простої випічки до чаю

13 травня 2020, 16:45
Незважаючи на простоту приготування, цей десерт виходить дуже смачним

Яблука в тісті в духовці

Яблука в пісочному тісті – чудовий десерт, який обов'язково варто приготувати до чаю. Хрустке тісто і ніжна, соковита начинка не залишать вас байдужими.

Якщо ви не хочете готувати тісто самостійно, можете використовувати готове листкове. Його потрібно буде попередньо розморозити.

Реклама

Яблука в тісті

Яблука в тісті в духовці

Час приготування:

Реклама
  • 3 години

Калорійність:

  • 265 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 125 г вершкового масла
  • 200 г борошна
  • 100 г цукру
  • 1 яйце
  • Сіль за смаком
  • 4 яблука
  • 2 ст. л. родзинок

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Борошно розітріть з холодним маслом. Додайте цукор, сіль і яйце, замісіть тісто. Поставте в холодильник на дві години.
  2. Яблука почистіть, видаліть серцевину.
  3. Розріжте тісто на чотири частини, кожну розкачайте в тонкий квадратний пласт.
  4. Покладіть у центр яблуко, наповніть його родзинками. За бажанням додайте цукор або мед. Защипніть зверху краї.
  5. Печіть при 180 ºС протягом 25 хвилин.

Корисна порада

У сезон ви можете приготувати іншу начинку. Наприклад, наповніть яблука малиною, ожиною та коричневим цукром. Всіх інгредієнтів знадобиться по 50 г.

Дивіться відео, як запекти яблука з крамблом:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом лінивої яблучної шарлотки з хліба. Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити яблучні чипси в духовці.