Випічка нашвидкуруч: пиріг з листкового тіста з ковбасою і сиром

1 березня 2018, 17:32
Цей несолодкий пиріг готується дуже просто і швидко

Несолодкий пиріг з листкового тіста. Фото:

Ситний пиріг з листкового тіста з ковбасою, картоплею, сиром і яєчною заливкою можна подавати на сніданок або вечерю.

Пиріг з картоплею і салямі

Реклама

Інгредієнти:

  • 300 г листкового дріжджового тіста
  • 70 г салямі
  • 2 картоплини
  • 2-3 яйця
  • 1/2 склянки молока
  • 100 г сиру
  • сіль
  • мелений перець

Рецепт приготування:

1. Розморожене листкове тісто розкачати і відправити до застеленої пергаментом форми діаметром 26-28 см. Наколоти виделкою.

Реклама

2. Викласти шар ковбаси, зверху розкласти дуже тонко нарізану картоплю без шкірки. Повторити шари.

3. Збити виделкою молоко і яйця, приправити за смаком. Додати тертий сир. Вилити заливку зверху на картоплю.

4. Випікати пиріг в розігрітій до 180 °С духовці до золотистого кольору. Це займе 30-40 хвилин. Перед подачею остудити.

Реклама

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом французького тарта з яблуками. Ми також розповідали, як спекти дієтичний гарбузовий пиріг.

Дивіться відео, як приготувати піцу з морепродуктами: