Лікар назвала несподівану небезпеку морозива

20 червня 2018, 11:46
Відомий дієтолог Світлана Фус звернула увагу на важливий нюанс

Морозиво потрібно їсти в міру. Фото: pixabay

Лікар-дієтолог Світлана Фус розповіла, чому не можна замість основного прийому їжі їсти морозиво.

"Як же хочеться в ці спекотні дні охолодитися і з'їсти морозиво! І ви думаєте: "Жарко, істи все одно не хочеться! Я краще з'їм морозиво і поп'ю води, а обід або вечерю пропущу!" Але тим самим ви забезпечуєте організму дефіцит необхідних речовин і надлишок непотрібних рафінованих жирів і цукру. Такий режим має свої наслідки, і не тільки для ваги. Ламкі нігті, випадання волосся, карієс на зубах – це light версія того, що відбувається в організмі в цьому випадку".

Реклама

Експерт також порадила не ігнорувати повноцінну їжу, а морозиво істи в обмеженій кількості.

Нагадаємо, раніше ми писали про наймодніші тренди морозива. Сайт "Сегодня" також повідомляв, що в Німеччині набирає популярність морозиво зі смаком овочів. А в Кореї повним ходом продають спеціальне морозиво від похмілля. Крім цього, ми розповідали, як приготувати пісне бананове морозиво із шоколадним соусом, горіхами, корицею і медом.

Дивіться відео: в Канаді ведмедя відвезли в кафе і нагодували морозивом

Реклама