Мережа продуктових магазинів в Південній Кореї почала продавати морозиво , яке полегшує симптоми похмілля . Морозиво називається " Gyeondyo – bar " , що перекладається як " тримайся " , повідомляє Highsnobiety
Цілющі властивості соку з плодів цукеркового дерева відкрили ще в XVII столітті . З тих пір він став традиційним засобом лікування алкогольної інтоксикації .
Відзначимо , що продукт був винайдений вченими з Південної Кореї .
Раніше повідомлялося, що в Німеччині набирає популярність морозиво з кабачків і буряка. Виявляється , ця країна настільки кинулася за здоровим способом життя , в тому числі – харчування , що проміняла фруктове морозиво на овочеве . Так , популярне в Берліні кафе Oak & Amp пропонує бурякове морозиво , а в Грайфсвальдському Kontor Eismanufactur продається десерт з огірком і м'ятою .

Також повідомлялося, що українці почали їсти більше солодкого